Windows 10 va permite utilizarea aplicațiilor Android pe PC

  de Special Arad | 9 octombrie 2018, 8:17 AM | IT

  0

  Sistemul de operare Windows 10 vă va permite în curând să utilizați aplicații Android din telefon pe PC. Datorită aplicației Your Phone, propusă în actualizarea din octombrie 2018 a Windows 10, smartphone-ul dvs. Android va putea să trimită o copie a ecranului în timp real pe PC.

  În timpul prezentării oficiale a tabletelor Surface, Microsoft a anunțat sosirea unei opțiuni de copiere, care va conecta un smartphone Android la un PC cu Windows 10. Această nouă caracteristică nu este cu adevărat o surpriză. De câteva luni, gigantul Microsoft încearcă să seducă utilizatorii Android și să-i convingă să instaleze Windows 10, care tocmai a atins 700 de milioane de instalări.

  Datorită aplicației Your Phone, telefonul dvs. permite sincronizarea telefonului smartphone Android cu PC-ul. Veți putea să afișați în curând ecranul telefonului dvs. mobil pe PC. Când conectați telefonul Android, poate fi un Samsung Galaxy S8 sau un Galaxy Note 8 sau un alt telefon cu sistemul de operare Android, la un PC, puteți să utilizați toate aplicațiile Android din telefon pe PC. Vă permite să citiți mesajele text ale telefonului dvs. Android și să vedeți fotografiile telefonului dvs. pe computerul cu Windows 10.

  Potrivit PhoneAndroid, aplicația Your Phone este valabilă în același timp și pe iPhone. Pentru utilizatorii de iPhone, singura caracteristică acceptată în acest moment este capacitatea de a trimite o legătură de pagină web de pe computer la telefon.

  Cum vă conectați telefonul? Pe calculatorul dvs., selectați butonul Start, apoi selectați Setări> Telefon.

  Deschideți setările telefonului. Selectați Adăugați un telefon, apoi urmați instrucțiunile pentru a introduce numărul dvs. de telefon. Primiți un mesaj text de la Microsoft pe telefon. După ce primiți textul, deschideți-l și apăsați pe link.

  Linkul va deschide App Store (pe dispozitive iPhone) sau Magazin Google Play (pe telefoane Android) într-o aplicație Microsoft care leagă telefonul și PC-ul. Instalați aplicația.

  După ce este instalată, deschideți aplicația, conectați-vă la Microsoft și vedeți secțiunea „Ce pot să fac după ce am conentat telefonul meu și PC“.

  Această opțiune nu este revoluționară. Există caracteristici de oglindire video pe multe dispozitive, inclusiv Apple TV, care pot transfera ecranul unui iPhone, iPad sau Macbook pe un televizor prin Wi-Fi.

  Microsoft nu a specificat când va fi instalată această opțiune la Windows 10.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.