Weekend solicitant pentru ISU Arad: 101 misiuni!

  de Special Arad | 10 august 2020, 10:40 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” a județului Arad anunță că în acest sfârșit de săptămână, subunitățile au avut 101 misiuni.

  S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 5 incendii dintre care 4 la case sau anexe și 1 incendiu la un autoturism și moticicletă în urma unui accident rutier.

  Echipajul CBRN a executat 13 misiuni pentru decontaminarea personalului și a autospecialelor în urma desfășurării unor misiuni de transport ale pacienților confirmați cu noul coronavirus.

  S-au desfășurat 15 misiuni transport persoane confirmate cu noul COVID 19 și 2 misiuni de asistență a persoanelor.
  Cele 9 echipaje SMURD, ( 1 terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prim ajutor) au intervenit pentru acordarea de asistență medicală în 66 de cazuri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.