„Vreți să atingeți magia Orientului?”. De la dansatoare din buric la consilier într-o subsidiară a unei companii de stat

  de - | 27 iulie 2021, 11:26 AM | Naţional

  0

  Raluca Paraschiv este o fostă dansatoare din buric şi are atestat de make-up artist. La începutul acestei luni a fost angajată la Smart SA, o subsidiară a Transelectrica, compania de stat care asigură mentenanţa Sistemului Energetic Naţional. Paraschiv a dat un concurs, pe data de 2 iulie, în care cea mai tehnică cerinţă a fost „cunoaştere PC pachet MS Office 2010”. De asemenea, cei care voiau să dea concursul trebuiau să sune pentru a afla bibliografia, potrivit România Liberă.

  Aceasta este absolventă al Facultăţii Spiru Haret şi a frecventat cursurile postliceale ale Şcolii de Poliţie, iar vreme de şapte ani a lucrat la Poliţia Rutieră din Bucureşti. A recomandat-o şi faptul că este fiica unuia dintre liderii de sindicat care activează în zona Ministerului de Interne.  Cu toate acestea, urmele lăsate de aventurile de dansatoare din buric încă sunt prezente pe internet. Mai multe anunţuri arată şi preţurile pentru fiecare prestaţie.

  Citeste mai multe pe : adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.