Cum va fi vremea de Paște. Doar spre finalul lui aprilie intrăm în normalitate

  de Special Arad | 31 March 2023, 8:35 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice sau în general apropiate de cele normale, în următoarele 4 săptămâni din aprilie. De Paște temperaturile se vor situa sub valorile normale, în timp ce de 1 Mai vremea va fi în limitele normale.

  Săptămâna 3 – 10 aprilie

  Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

  Săptămâna 10 – 17 aprilie

  Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

  Săptămâna 17 – 24 aprilie

  Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

  Săptămâna 24 aprilie – 1 mai

  Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.