sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Vom juca doar trei luni în Liga a 2-a!” UTA și-a prezentat achizițiile iernii (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2017, 5:14 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  UTA și-a prezentat în această după amiază achizițiile iernii. Lângă Dumitru Muntean, Mevlan Adili și Robert Vîlceanu, jucători care s-au antrenat cu gruparea arădeană și în cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania, s-a alăturat și italianul Gianmarco Piccioni, atacant care a evoluat la Poli Iași și este… vorbitor de limba română.

  Lângă cei patru au fost prezenți antrenorul Laurențiu Roșu și managerul clubului, Codru Grădinariu.

   

  „Acum suntem chiar OK din punct de vedere al efectivului, avem câte doi jucători pe post. Au venit fotbaliști care ne pot ajuta, pentru că sunt polivalenți”, (Laurențiu Roșu)

   

  „Am un post preferat, dar e decizia antrenorului unde voi juca. Sunt la dispoziția lui. Nu am venit aici pentru un post fix, joc și în poartă dacă e nevoie! Mă gândesc deja la meciul de la Brăila, am mai jucat pe terenul lor cu Satu Mare. Întâlnim o echipă destul de bună, încearcă să joace, dar noi suntem pregătiți să câștigăm. Nu am remarcat la ei niciun jucător anume”, (Dumitru Muntean)

   

  „Eu sunt foarte fericit că sunt aici, la un club mare din România cu un palmares bogat. Îmi aștept debutul, dar acum mă gândesc că mai important e să câștigăm la Brăila. Vom vedea dacă debutul meu se va produce duminică sau nu. M-am adaptat bine la UTA, îmi doresc să ajut echipa să promoveze în prima ligă” (Mevlan Adili).

  uta prezentare 2017

  FOTO: uta-arad.ro

   

  „Mă simt bine la UTA, m-am acomodat cu antrenamentele, cu băieții, cu orașul, mă bucur că am ajuns aici. Sper să fie totul bine și să promovăm. Îmi doresc să joc cât mai bine și să ajut echipa. Nu consider că e un pas înapoi. Joc oriunde, și în stânga și în centru, și în spatele vârfurilor. Important este să joc. Am venit aici pentru a juca mai mult, pentru a avea meciuri. La Steaua este foarte greu să prinzi minute, să joci. Vedți și cazul lui Dennis Man, un jucător foarte bun. Transferul meu s-a făcut destul de repede și nici nu am mai apucat să vorbesc cu Dennis despre UTA, despre Arad”, (Robert Vîlceanu)

   

  „Am avut oferte și din Liga I, dar mi-a plăcut mult proiectul de la UTA, condițiile de aici și liniștea financiară. Este foarte importantă pentru un fotbalist liniștea financiară. Din punctul meu de vedere vom juca doar trei luni în Liga a 2-a. Apoi vom juca în Liga 1. Știu că va fi concurență puternică, aici joacă golgeterul campionatului și încă un atacant bun, dar concurența este benefică pentru echipă. Și știu că trebuie să dau 110 la sută din mine la fiecare antrenament. Am fost în această iarnă și la Karpaty Lvov, în Ucraina, am jucat două meciuri amicale, am jucxat bine, dar nu știu de ce nu s-a realizat transferul. Ne-am strâns mâna și am plecat acasă, în Italia”, (Gianmarco Piccioni)

   

  UTA joacă duminică de la ora 11 pe terenul Daciei Unirea Brăila, partidă care va fi transmisă în direct de Digisport. Accidentat la ultimul amical, Adrian Petre s-a antrenat normal și va face deplasarea la Brăila. Singurul absent din lotul alb-roșiilor va fi Cristian Andor care încă acuză probleme medicale.

  16923951_603565236509986_89622253_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.