„Voi fi aproape de voi!”. Adi Bărar, fondatorul Cargo a plecat dintre noi

  de Mihai Todoca | 8 martie 2021, 8:45 AM | Muzică | Naţional

  1

  (foto: facebook CARGO)

  Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a decedat. Acesta fusese internat la spital, iar starea acestuia era una gravă fiind intubat.

  Din nefericire Adi Bărar nu și-a mai revenit , iar colegii lui de trupă i-au anunțat plecarea dintre noi în urmă cu câteva minute printr-o postare pe Facebook.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  „Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!
  Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
  “Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.