Vladimir Putin a vizitat Crimeea cu o navă submarină de mici dimensiuni

  de - | 19 august 2015, 7:52 AM | Internaţional | Video

  1

  Preşedintele rus Vladimir Putin vrea să arate din nou că este omul tuturor posibilităţilor. El a făcut o scufundare cu un submersibil de mici dimensiuni în largul Crimeei, în Marea Neagră.

  Liderul de la Kremlin se află în cea de-a doua zi a vizitei sale în Crimeea, unde a condus un consiliu de stat cu privire la turismul din peninsula anexată anul trecut, scrie Digi24.

  Vladimir Putin nu a pierdut ocazia să acuze din nou Ucraina că a declanşat recentele lupte dintre trupele rebele şi cele ucrainene din preajma oraşului-port Mariupol, lângă Marea Azov.

  „Din păcate, asistăm la o escaladare a conflictului şi vina cade nu pe miliţiile din Donbas, ci pe partea adversă. (n.r. – autorităţile de la Kiev) Sper că nu vor fi ciocniri pe scară largă. Cu privire la acordurile de la Minsk, nu cred că există alternativă pentru rezolvarea situaţiei. Şi, în final, fără îndoială, pacea va învinge. Misiunea noastră este de a reduce pierderile până în momentul în care se va ajunge la această pace. Viitorul Crimeei a fost decis de oamenii care trăiesc în acest teritoriu. Ei au votat pentru reunificarea cu Rusia. Asta este. Punct”, a declarat liderul de la Kiev.

  10 oameni au murit zilele trecute, soldaţi şi civili, după ce rebelii au bombardat o localitate din nordul portului, au declarat autorităţile de la Kiev.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.