Vlad Voiculescu: „E o problemă de metodologie, nu e nicio conspirație, nu sunt morți ascunși”

  de - | 17 aprilie 2021, 10:19 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a declarat, vineri seara, la Digi24, că nu ar fi făcut publică acum problema legată de raportarea deceselor COVID dacă nu era revocat, ci ar fi așteptat să fie finalizată investigația la nivelul ministerului. Vlad Voiculescu a subliniat că este o problemă de metodologie, nu e nicio conspirație și nu sunt „morți ascunși”.

  „Pe de o parte, vorbim despre o metodologie care este imperfectă. Pot să spun ca pe o certitudine. Și rezultatul acestei metodologii e o diferență a cărei amplitudine nu o cunoaștem”, a afirmat Voiculescu.

  „Dacă comparăm cele două platforme în care se fac rapotări – Corona-forms și alerteMS – e o diferență și diferența e semnificativă. Avem două platforme în coordonarea MAI și MS, respectiv INSP. (…) Vorbim despre un lucru pe care l-am observat în urmă cu câteva zile. Nu aveam de gând să fac aceste lucruri publice până nu lămurim. Aveam un grup de lucru care investiga, jumătate au fost demiși”, a spus fostul ministru al Sănătății.

  Sursa: G4Media

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.