Premierul Florin Cîțu preia interimatul Ministerului Sănătății

  de - | 14 aprilie 2021, 8:09 PM | Politikos

  0

  „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al sănătății, interimar”, a anunțat Administrația Prezidențială, citată de Europa FM.

  Premierul a declarat că, după demiterea lui Vlad Voiculescu din postul de ministru al Sănătății, i-a propus postul de interimar vicepremierului Dan Barna, acesta însă a refuzat.

  „Având în vedere refuzul domnului Dan Barna de a-și asuma această responsabilitate în acest moment, am înaintat președintelui României o nouă propunere, în persoana mea, propunere care a fost acceptată de către domnul președinte. Astfel, o să preiau interimatul la Ministerul Sănătății până când colegii noștri de coaliție vor numi un ministru care să preia aceste atribuții”, a precizat șeful Guvernului.

  „Am avut deja o întâlnire cu o parte din conducerea Ministerului Sănătății, iar mâine (n.r. – joi) o să avem două conferințe online, cu toți directorii de DSP și cu toți directorii spitalelor COVID. În continuare rămâne o prioritate pentru noi în această perioadă dificilă să asigurăm cele 1.600 de paturi pentru Terapie Intensivă și, în același timp, să gestionăm această perioadă dificilă”, a spus Cîțu.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.