joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vizită Pastorală şi Sfinţire de Cruce, în cadrul Bisericii Ortodoxe din Campusul Universitar „Vasile Goldiş”

  de Special Arad | 15 mai 2017, 8:11 AM | Știri Arad

  0

  În duminica Samarinencei, Înaltpreasfinţitul Părinte, dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, a participat Sfânta Liturghie şi a Sfinţit Crucea care va fi aşezată la Masa Sfântului Altar, al Bisericii Ortodoxe aflate în Campulsul Universitar „Vasile Goldiş”, în prezenţa Conducerii Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG şi prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii.

  La evenimentul religios deosebit de important, au participat cadre didactice, studenţii şi enoriaşii, ai Bisericii Ortodoxe aflate în Campusul Universitar al UVVG, care este păstorită de Protosinghel Teodor Vid, din cadrul Arhiepiscopiei Aradului, care au venit, alături de copiii lor, pentru a participa la slujba duminicală şi a primii „apa vie spirituală”, aşa cum spunea Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei Seviciu, în cadrul slujbei religioase.

  Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele UVVG, a mulţumit, în numele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, pentru mesajul duhovnicesc transmis de Arhiepiscopul Timotei Seviciu, tuturor cadrelor universitare, studenţilor, părinţilor şi credincioşilor, subliniind importanţa Bisericii Ortodoxe şi a Patriarhiei Române, care prin Arhiepiscopia Aradului, are o deosebită deschidere şi susţine pentru învăţământul universitar din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.