Moarte fulgerătoare pe stradă, la Pâncota. Medicii nu au reușit să mai facă ceva

  de Special Arad | 11 January 2023, 9:23 AM | Pâncota | Știri Arad | Topic special

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Serviciul de Ambulanță Județean Arad informează că în această dimineață un bărbat din Pâncota a fost găsit căzut în stradă, în stare de inconștiență.

  Bărbatul, de 65 de ani, era cunoscut ca având probleme de sănătate și a fost găsit prăbușit pe strada Traian. Echipajul medical sosit la fața locului, de la Șiria, a încercat să îl resusciteze câteva zeci de minute însă din păcate nu l-a mai putut salva pe bărbat, fiind constatat decesul acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.