sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Virgil Iuga și Daniel Julean, internați la spital din cauza coronavirusului

  de Special Arad | 3 martie 2021, 8:35 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  După ce anunțam în 19 februarie că Virgil Iuga, fostul clăpar al formației Carusel, a fost depistat cu Covid-19, în următoarele zile starea acestuia s-a agravat, iar acum se află internat la fostul spital Municipal. Din fericire, starea lui s-a îmbunătățit, fiind preconizat că va fi externat în maxim două zile.

  Totodată, aflăm că un alt muzician arădean a fost depistat cu Coronavirus. Este vorba de cântărețul de folk Daniel Julean, care se află internat la Spitalul Covid din Grădiște.

  Reamitim că formația Carusel a fost una dintre cele mai celebre trupe rock românești în anii ’60-’70. Virgil Iuga s-a alăturat trupei în anii ’70, moment în care s-a schimbat puțin și registrul spre jazz-rock, dar cum era rock-ului progresiv era spre sfârșite inclusiv la noi, această etapă s-a sfârșit la începutul anilor ’80.

  În ceea ce privește cântărețul Daniel Julean, acesta a fost nelipsit la festivalurile de folk și la multe alte evenimente muzicale din Arad și județ, adesea cântând alături de Nelu Pitic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.