Victor Socaciu, pe scena festivalului de la Bulci

  de Special Arad | 12 July 2021, 11:30 AM | Cultură | Muzică

  0

  Organizatorii festivalului de la Bulci anunță o noutate de ultimă oră în ceea ce privește lista artiștilor care vor urca pe scena de lângă Castelul Mocioni în 6 și 7 august.

  Victor Socaciu li se va alătura artiștilor anunțați deja și anume Mircea Vintilă, Emeric Imre, Mircea Rusu, Adrian Ivanițchi, Mircea Bodolan, Daniel Julean & Nicoleta Brola sau Monica Cojocaru.

  De remarcat, că alăturarea lui Victor Socaciu în line-up a fost posibilă grație sprijinului oferit de omul de afaceri Silviu Turc, de la „Laura Flowers”, unul dintre inimoșii care s-au implicat deja de multe ediții în organizarea festivalului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.