marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Viral: Cetățeanul rrom(telecom) și „Theory of everything” din prepuțul gândirii

  de Special Arad | 12 septembrie 2015, 10:47 AM | LOL | Video

  0

  Totul a pornit de la o simplă întrebare: „Ce părere ai despre femeile gravide care fumează?”, adresată de reporterul Zalău TV acestui cetățean rrom… (pardon! El nu e rrom, E ROMTELECOM!) numit „Himan”. De aici, omu’ nost’ a divagat de la subiect la o zacuscă hintelectuală cu ingrediente elementare precum Băsescu, Coca-Cola, droguri, „enengingiante”, bere și alcool, românii și rromii și munca… un „Theory of everything” din prepuțul gândirii! 😀

  Videoul e din anul 2012, dar încă „e pe val”, cum s-ar spune. Personajul, de altfel, e o sursă inepuizabilă de opinii pentru ZTV, motiv pentru care este adesea intervievat în legătură cu orice subiect fierbinte, unde e nevoie de o gândire la rece.

  Iată câteva „intervenții” epice ale lui Himan:


  Și în final, dacă aveți orice întrebare sau nelămurire despre viață, societate, femei, probleme sexuale, politice, economice sau gastronomice, Himan vă stă la dispoziție! În filmulețul următor își divulgă numărul de telefon și ne îndeamnă să-l apelăm cu încredere!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.