A făcut baie în piscina scoasă la vânzare de Dedeman! Efectele caniculei…

  de - | 27 June 2021, 6:59 PM | LOL | Naţional

  0

  Un tânăr din Someş-Odorhei a făcut baie în piscina aflată la vânzare în faţa magazinului Dedeman din Zalău. El a filmat totul şi s-a postat pe TikTok, devenind viral cu gestul său.

  Piscina era umplută cu apă, iar tânărul a profitat de ocazie şi a intrat în ea pentru a face un videoclip, scrie Sălajul Liber

  El a postat pe Facebook, la story, dar şi pe TikTok, unde a strâns în câteva ore, peste 20.000 de vizualizări. Mulţi internauţi l-au lăudat pentru ispravă, pentru că „se ştie descurca”. Isprava filmată a fost însoţită de maneaua „Staţi la un metru” a lui Cristi Mega şi Stefan Calutu, în care se vorbeşte despre vedete, talent şi rafinament, scrie Sălajul Liber.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.