marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Centura Aradului, furată și mutată din pix! Nesimțire sau incompetență? (Foto)

  de Lucian Dănilă | 9 ianuarie 2019, 4:50 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Cum te îmbogățești cel mai repede în România? Pare destul de clar că cea mai rapidă cale de a ajunge la bani, la mulți bani, sunt contractele cu statul. Țepe peste țepe, găuri peste găuri, iar nesimțirea nu are nicio limită în foarte multe dintre cazuri.

  Compania Search Corporation a câștigat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate și realizarea proiectului tehnic la – atenție – Centura Zalăului, contract care a început în martie 2018. Firma a primit 3,4 milioane de lei, deci undeva aproape de 750.000 de euro. Ca să vedem că nu numai la Arad studiile de fezabilitate au îmbogățit oameni, cei de la Zalău au furat efectiv proiectul de la Centura Aradului! Cu tot cu râul Mureș, râu care trece prin destule orașe, dar niciodată prin Zalău…

  „Niște incompetenți, că nu-i putem numi altfel, au făcut studiul de fezabilitate pentru Centura Zalăului cu COPY-PASTE. Contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate și realizarea proiectului tehnic a început în martie 2018, fiind câștigat de Search Corporation cu suma de 3,4 milioane de lei, potrivit Asociației Pro Infrastructura. Chiar dacă s-a ajuns într-un ritm alert la ultima etapă în obținerea Acordului de Mediu, acest progres este abordat superficial, iar profesionalismul lipsește în mare parte”, scrie ziaruldesalaj.ro.

  zalau ok

  „În studiul de fezabilitate se vorbește despre Centura Arad și râul Mureș. Ce dracu caută în Zalău nu știm, știm însă că acest proiect a fost făcut prin copy-paste, astfel nu ne explicăm fragmente întregi din alte documentații, fără corectarea denumirilor lor, prezente aici”, continuă ziaruldesalaj.ro.

  Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. Bani aruncați pe geam, 750.000 de euro pentru un proiect prin care Centura Aradului este furată și mutată din pix la Zalău, cu tot cu râul Mureș…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.