Furtună îngrozitoare în urmă cu câteva zeci de minute în Nord-vestul țării! Mașinile au fost spulberate iar pagubele sunt imense (Foto)

  de - | 28 mai 2019, 5:14 PM | Naţional

  0

  Locuitorii din mai multe localități din județul Sălaj au primit mesaj de vreme severă prin intermediul Sistemului Ro-Alert, în cursul zilei de marţi, 28 mai. Mesajul a anunţat căderi de grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelie puternică şi descărcări electrice.

  În această după amiază a plouat cu grindină preţ de câteva minute în municipiul Zalău, suficient, însă, pentru ca pagubele să fie considerabile. Numeroase autoturisme au fost distruse parţial de gheaţa de mărimea unui ou de găină, iar mai multe locuinţe s-au ales cu geamurile sparte, scrie adevarul.ro.

  Judeţul Sălaj s-a aflat sub cod roşu de vânt tornadic şi grindină în intervalul orar 15.20-16.00, în Zalău, Jibou, Hereclean, Creaca, Mirşid şi Crişeni. Pagubele create de grindină sunt imense după doar câteva minute.

  Prin intermediul Sistemului Ro-Alert, cetăţenii au primit alertă de urgenţă care anunţa căderi de grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelie puternică şi descărcări electrice, vânt puternic cu aspect tornadic, fiind avertizaţi să evite deplasarea în aer liber.

  Foto: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.