marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vindea ilegal peste 200 de pachete de țigări în piața „Mihai Viteazu”

  de Special Arad | 17 februarie 2016, 12:48 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Marți, 16 februarie, în jurul orei 13:00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în zona pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, o persoană care oferea trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

  Persoana a fost legitimată iar, la verificări, a rezultat că aceasta este Iordan D., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

  La controlul efectuat, asupra persoanei și pe o banchetă a autoturismului său, au fost găsite 200 pachete cu țigări netimbrate, de diferite mărci.

  Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.