Viitorii administratori de imobile sunt chemați la examen, la Primăria Arad

  de Special Arad | 9 martie 2017, 10:57 AM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Primăria Municipiului Arad anunță persoanele interesate că în data de 28 martie, începând cu ora 9,00, în sala Regele Ferdinand din Palatului Administrativ se va desfăşura proba scrisă a examenului de atestare a administratorilor de imobile.

  Accesul candidaţilor întârziaţi în sală, după începerea examenului, este interzis. Proba orală va avea loc la camera 4, Serviciul Informare Cetăţeni, începând cu ora 11:00.

  Candidaţii înscrişi se vor prezenta la examen cu actul de identitate, în original.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.