vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Camera de Comerț organizează curs de calificare pentru administrator de condominii

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 9:46 AM | Undeva

  0

  Comunicat. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează cursul de calificare pentru administratorii de condominii. Cursul poate fi urmat atât de persoanele care lucrează deja, cât și de cele care ar dori să lucreze ca administrator condominii.

  Pentru a putea presta această activitate este nevoie de un certificat de calificare profesională eliberat de un centru de formare profesională și de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar.

  “Meseria de administrator condominiu implică o doză mare de responsabilitate, este important ca cei care activează în domeniu să fie la curent cu reglementările în vigoare şi să aibă o bună pregătire teoretică și practică”, declară preşedintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

  Documente necesare înscrierii (în copie): buletin/carte de identitate; certificat de naştere; certificat de căsătorie, dacă este cazul; diploma studii medii sau studii superioare.

  “Cursul de calificare – ADMINISTRATOR DE CONDOMINII, vă pregătește teoretic și practic pentru îndeplinirea responsabilităților dvs. în contextul modificărilor aduse de Legea nr. 196/2018, cu accent pe riscurile la care vă expuneți în cazul în care nu aplicați corect aceste modificări. În cadrul orelor de curs, fiecare participant va primi sprijin din partea formatorilor cursului în vederea întocmirii statutului asociației de proprietari și regulamentului condominiului, documente obligatorii conform legii 196/2018”, informează managerul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

  La absolvirea cursului se eliberează certificatul de calificare profesională, solicitat de autoritățile publice locale pentru dobândirea calității de administrator de condominii.

  Certificare: certificat de calificare recunoscut de Ministerul Educației Naționale şi Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

  Informații suplimentare: CCIA Arad – prof. Carmen Crişan, telefon 0730188299 , email [email protected]

   

  Măsuri generale de prevenire și protecție COVID 2019 adoptate de CCIA Arad:

   

  • amenajarea corespunzatoare a sălilor, cu respectareaa distanței sociale de minim 1,5 metri
  • maximum 10 cursanți intr-o sală de curs (o grupă cu un număr mai mare de cursanți va fi împărțită în subgrupe)
  • decalarea programului și a pauzelor organizate, dacă se impune acest lucru
  • impunerea purtării, pe toată perioada programului de formare profesională, a echipamentului de protecție- mască și mănuși
  • amplasarea de dozatoare cu dezinfectant la intrare în sălile de curs
  • asigurarea aerisirii periodice a încăperilor
  • asigurarea în permanență la grupurile sanitare, de săpun și dezinfectant

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.