joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Din interior! Se știe șeful de serviciu care e „în cărți” pentru funcția de administrator public al județului Arad

  de Mihai Todoca | 27 martie 2023, 1:18 PM | Administraţie | Topic special

  1

  În urmă cu zece zile, postul de administrator al județului a rămas vacant, după ce Madona Maria Stoian, soția secretarului general al Prefecturii Arad, Gheorghe Stoian, a decedat.

  Deși încă nu este nimic oficial, am aflat – cu o probabilitate de 99 la sută – cine va ocupa funcția de administrator al județului Arad, fără a se organiza vreun concurs, întrucât legea permite acest lucru. Se pare că Iustin Cionca și-a îndreptat privirile către unul dintre angajații  din Consiliul Județean Arad și l-a ales pe Dan Buda (foto-centru) pentru a ocupa postul rămas liber.

  Dan Buda, necunoscut pentru mulți dintre noi, este în prezent șef serviciu Guvernanță Corporativă, Ajutor de Stat și Transport din cadrul CJ Arad. Acesta este membru în Consiliul de Administrație a Aeroportului Arad, acționar în SIF Banat Crișana SA Arad, dar și asociat în trei societăți (HSM Team Solutions , Safety ACSE Arad și Oana Buda Consulting). Declarațiile acestuia de avere, respectiv interese pot fi consultate AICI și AICI.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.