duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  VIDEO. Ucigașul de la Arad, surprins pe camerele de supraveghere în timp ce transporta trupul Antoniei

  de Andreea Daniela B. | 3 noiembrie 2021, 12:06 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ultimele zile au fost unele încărcate. O crimă odioasă a avut loc la Arad. Antonia, un copil de doar patru ani a fost omorâtă de tatăl vitreg, urmând ca mai apoi trupul acesteia să fie incendiat. De parcă moartea nu era suficientă, bărbatul a procedat exact ca în filme. A băgat trupul micuței într-o valiză, mizând pe faptul că aceasta are nu mai mult de 14 kilograme, l-a luat pe fratele acesteia, un copil de doar trei ani, s-au urcat într-un taxi și au mers acolo unde urma să aibă loc incendierea cadavrului.

  Câteva secunde din traseul lor au fost surprinse pe o cameră de supraveghere. În imagini se poate observa bărbatul, valiza în care era trupul Antoniei, dar și băiatul care încerca să țină pasul cu tatăl lui vitreg, cel mai probabil nefiind conștient de ce s-a întâmplat, vârsta fragedă a acestuia fiind motivul.

  Citește și Florin Beniamin Crișan a fost arestat! Tatăl vitreg al Antoniei și-a recunoscut, într-un final, crima, dar și că era drogat

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.