duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Piroman, reglare de conturi în Arad sau „curățenie”? Poliția și pompierii sunt în alertă după ce trei rulote au ars în totalitate

  de Special Arad | 13 mai 2018, 8:59 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În jurul orei 04:00 ISU Arad a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o rulotă pe Str. Bogdan Voievod nr.14 în Mun. Arad. La intervenție s-au deplasat, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri și 1 echipaj de Poliție.

  Ajunși la fața locului forțele de intervenție au constatat faptul că ardeau generalizat 3 rulote. S-a acționat pentru stingere, însă cele 3 rulote au ars în proporție de 95% împreună cu bunurile existente din interior.

  Cauza incendiului a fost stabilită că fiind acțiune intenționată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Colectia mobiliara … scrum! Cea din conturi e salvata …. Colectia imobiliara e in siguranta!
   Imobilizarea cash in imobiliare e cel mai greu de revitalizat inapoi in cash. Din aceasta cauza banii se investesc in valori mobiliare (actiuni, obligatiuni, depozite) sau aur, obiecte de arta, etc… Imobilele iti produc renta, dar daca vrei sa le valorifici, mai ales intr-o tara saracita e foarte greu! Sa ia aminte la sfatul sefului statului … cultura financiara!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.