miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Criminalul de la Corbu a recunoscut tot! S-a drogat toată ziua, apoi a încercat să fure bani din casa vecinilor

  de Special Arad | 4 iulie 2021, 10:07 AM | Naţional

  0

  Principalul suspect în cazul crimei și violului de la Corbu, un tânăr de 29 de ani, și-a recunoscut faptele. El susține că era drogat când a intrat în locuința vecinilor săi și s-a enervat că a găsit în casă numai 250 de lei. A vrut să se răzbune și l-a omorât pe capul familiei cu o macetă, iar pe fiica cea mare a familiei, o tânără de 20 de ani, a violat-o.

  Tânărul reținut în cazul de la Corbu le-a spus anchetatorilor că este consumator de droguri și că scopul său iniţial a fost jaful, având nevoie de circa 2.000 de lei. Potrivit procurorului Viorel Teliceanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, bărbatul locuia la trei-patru case depărtare de locuinţa victimelor şi nu are antecedente penale.

  A explicat autorul că motivaţia de bază a fost faptul că avea nevoie de bani, întrucât era consumator de droguri. În ziua respectivă a consumat droguri, cam toată ziua. Nemulţumit de faptul că nu a găsit decât 250 de lei, autorul a decis să se răzbune pe fiica cea mare a familiei şi, în consecinţă, a săvârşit şi o infracţiune de viol”, a declarat, sâmbătă, procurorul Teliceanu, citat de Agerpres.

   

  Inițial, suspectul a invocat gelozia ca mobil al faptelor

  Conform sursei citate, pentru a ascunde mobilul faptelor sale, autorul a susţinut că ar fi intrat în casa vecinilor ca să se răzbune, pentru că bărbatul pe care l-a ucis ar fi avut o relaţie cu soţia sa, „lucru neadevărat”, a precizat procurorul.

  Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârşirea faptelor care i se impută. Am găsit şi maceta cu care s-a sâvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi, pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective. El a venit pregătit cu cagulă, cu mască, cu mănuşi, dar la un moment i-a căzut o mănuşă şi s-a gândit că îi pot rămâne amprentele”, a explicat Viorel Teliceanu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.