joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Video mapping, în premieră în Arad. Poveștile de succes ale orașului vor fi proiectate pe clădirea Primăriei

  de - | 22 august 2017, 2:56 PM | Cultură

  0

  O video-proiecție pe fațada principală a Palatului Administrativ va avea loc, în premieră la Arad, cu ocazia Zilelor Aradului, când o companie din Capitală va realiza un spectacol de imagini, sunet și lumini, care va avea ca temă principalele povești de succes ale orașului.

  Pentru acest eveniment, care va avea loc în 25 august, de la ora 22.00, vor fi aduse la Arad 6 videoproiectoare cu o putere de 20.000 lumens, două media servere și alte instalații. Echipamentele pentru proiecție vor fi amplasate pe 4 turnuri de proiecție construite din layher, care vor avea înălțimea de 6 metri.

  Spectacolul de imagini va consta într-o întoarcere în timp, în istoria Aradului, de unde au fost preluate povești și momente de succes cum ar fi înființarea fabricii de automobile „Marta“, care a funcționat pe teritoriul orașului, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, care a fost gândită la Arad.

  Tot pe fațada Palatului Administrativ vor mai putea fi văzute imagini dedicate echipei de fotbal UTA și Teatrul Clasic „Ioan Slavici“.

  Palatul Administrativ din Arad este o clădire construită între anii 1872-1875. Planul clădirii este în formă de „U“, cu un turn central înalt de 54 m iar orologiul din turn, adus din Elveţia în anul 1878.

  Înainte de video-proiecția pe fațada Palatului Administrativ, pe o scenă special amenajată în fața clădirii va avea loc, de la ora 21.00, Warm-Up ABC Party, cu Iorgovan și Bread & Butter.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.