miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video | Cum arată criminalul din Timișoara care a ucis doi pensionari. Imaginile au fost făcute publice de polițiști

  de - | 28 iunie 2023, 2:06 PM | Regional

  0

  Poliția din Timișoara îl caută pe bărbatul care a ucis doi pensionari lângă Tribunalul Timiș. Acesta a intrat peste ei în casă și i-a omorât chiar în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania. Acum, oamenii legii au dat presei imagini cu bărbatul, în speranța că cineva îl va putea identifica.

  Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

  Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

  Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului.

  Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

  În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta, notează stiripesurse.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.