Victorie cu repetiție! UTA a bătut Ineul în meci amical (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 3 decembrie 2014, 4:35 PM | Sport

  0

  UTA a învins, încă o dată, colega de serie CS Ineu, într-un meci amical care s-a disputat pe arena Șega. Bătrâna Doamnă a repetat astfel succesul din campionat, echipa antrenată de Roland Nagy câștigând cu scorul de 2-0 după ce în urmă cu trei săptămâni s-a impus la Ineu cu 4-0.

  Golurile formației arădene au fost marcate după pauză de Bulza și de Erich Wild. UTA nu i-a putut folosi în acest joc pe Hlistei – operat, Strătilă și Voicu – care au plecat acasă, iar la Nădăban și Dragoș Petrică s-a renunțat. Ousmane și Varga au fost învoiți, Michel Vlad e răcit, astfel că nici ei nu au evoluat.

  A fost ultimul joc al echipei UTA în acest an. Echipa a intrat în vacanță și va relua pregătirile după data de 10 ianuarie.

  La Ineu, Cristian Sculici a folosit tot lotul avut la dispoziție. Ineul a avut destul ocazii de a marca, dar portarul Bătrânei Doamne, Mitrea, fost elev al lui Sculici la Vladimirescu, a avut câteva intervenții excepționale.

  UTA: Mitrea – Erich Wild, Cotoc, Botiș, Suslak – Chindriș, Burlă – Leucuța, Copil, Piț – C. Rus. Au mai jucat: Dobrean, Ghiunghiuș, Moza, Bulza, Gheorghiță, Borteș.

  Ineu: Gorun – Zdrențan, Ewald Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Hrezdac, Bilia – Kocsis, Crișan, Stănaia – Georgiu. Au mai jucat: Iacob – Purece, Talpaș,Tomuț, Ciobanu, Popovici, Șulumberchean, Chirilă, Boldizsar.

  Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Paul Ardelean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.