Victorie cu repetiție! UTA a bătut Ineul în meci amical (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 3 December 2014, 4:35 PM | Sport

  0

  UTA a învins, încă o dată, colega de serie CS Ineu, într-un meci amical care s-a disputat pe arena Șega. Bătrâna Doamnă a repetat astfel succesul din campionat, echipa antrenată de Roland Nagy câștigând cu scorul de 2-0 după ce în urmă cu trei săptămâni s-a impus la Ineu cu 4-0.

  Golurile formației arădene au fost marcate după pauză de Bulza și de Erich Wild. UTA nu i-a putut folosi în acest joc pe Hlistei – operat, Strătilă și Voicu – care au plecat acasă, iar la Nădăban și Dragoș Petrică s-a renunțat. Ousmane și Varga au fost învoiți, Michel Vlad e răcit, astfel că nici ei nu au evoluat.

  A fost ultimul joc al echipei UTA în acest an. Echipa a intrat în vacanță și va relua pregătirile după data de 10 ianuarie.

  La Ineu, Cristian Sculici a folosit tot lotul avut la dispoziție. Ineul a avut destul ocazii de a marca, dar portarul Bătrânei Doamne, Mitrea, fost elev al lui Sculici la Vladimirescu, a avut câteva intervenții excepționale.

  UTA: Mitrea – Erich Wild, Cotoc, Botiș, Suslak – Chindriș, Burlă – Leucuța, Copil, Piț – C. Rus. Au mai jucat: Dobrean, Ghiunghiuș, Moza, Bulza, Gheorghiță, Borteș.

  Ineu: Gorun – Zdrențan, Ewald Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Hrezdac, Bilia – Kocsis, Crișan, Stănaia – Georgiu. Au mai jucat: Iacob – Purece, Talpaș,Tomuț, Ciobanu, Popovici, Șulumberchean, Chirilă, Boldizsar.

  Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Paul Ardelean.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.