Victor Ciorbea nu mai este Avocatul Poporului. Pe cine a propus coaliția de guvernare pentru această funcție

  de - | 25 iunie 2019, 9:08 AM | Politikos

  0

  Victor Ciorbea a trimis luni un comunicat oficial prin care anunță că mandatul său de Avocat al Poporului a încetat. Tot ieri, premierul Viorica Dăncilă a anunțat că în ședința coaliției de guvernare a fost stabilit că această funcție va reveni ALDE, scrie ziarul Libertatea.

  Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că propunerea ALDE pentru Avocatul Poporului este fostul europarlamentar Renate Weber.

  Mandatul lui Victor Ciorbea a expirat pe 6 mai. A fost numit în funcția de Avocatul Poporului în aprilie 2014.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.