miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Vicepreședinții CJ Arad, Adrian Țolea și Remus Guțu susțin că sunt ținte ale unor criminali și că se încearcă „eliminarea” lor

  de O. Peniță | 30 decembrie 2014, 6:24 PM | Topic special

  4

  Știri Arad. Vicepreședinții Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea și Remus Guțu s-au deplasat azi la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Arad pentru a depune plângeri penale, acuzând faptul că sunt ținte ale unor criminali. Ce s-a întâmplat? În luna septembrie a acestui an, Guțu, fiind plecat în Caransebeș, a descoperit că prezoanele (suruburile care susțin roțile) de la trei dintre roțile mașinii pe care o conduce (Dacia Duster) sunt deșurubate, în timp ce șuruburile de la roata dreapta-spate nu. Ieri, același lucru i s-a întâmplat vicepreședintelui Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, la același tip de mașină ca și a colegului său, Remus Guțu.

  Speriați, după ce au pus cap la cap lucrurile, cei doi vicepreședinți au decis să depună plângeri penale, acuzând, așa cum spuneam mai sus, că aceste probleme ale mașinilor pe care le dețin, nu sunt deloc întâmplătoare.

  Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.