Vezi cum s-au descurcat olimpicii la Informatică în timp ce Anca Stoenescu făcea fițe de campanie electorală în învățământ | Rezultate

  de Special Arad | 20 mai 2019, 9:44 AM | Educaţie | Topic special

  0

  Peste 300 de elevi din toată țara au participat la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, care în aceast an a avut loc la Arad, între 15 și 19 mai. Elevii din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a au participat la două secțiuni ale concursului (TIC și C#) și la mai multe evenimente incluse în program, însă Olimpiada nu a dus lipsă de scandal, după cum Special Arad a relatat deja, protagonista fiind Anca Stoenescu, inspectoarea generală IȘJ Arad. 

  Probele de concurs s-au desfășurat vineri la Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Universitatea „Aurel Vlaicu” și Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, iar sâmbătă a fost o zi liberă, astfel elevii și profesorii au fost invitați să participe, la Palatul Cultural, la o întâlnire cu scriitoarele Graţiela Benga-Ţuţuianu, Doina Ruști și Ruxandra Cesereanu, ca parte din Festivalul „Zile și Nopți de Literatură Doinaș”. Tot în acea zi, elevilor olimpici li s-a pregătit un concert al Filarmonicii de Stat Arad, însă Anca Stoenescu, inspectoarea IȘJ Arad, i-a dat afară pe toți elevii, profesorii și scriitorii din motive… personale, ranchiuni politice și de campanie electorală, mai exact. Mai multe detalii aici.

  Cu toate acestea, Olimpiada Națională de Tehnologia Informației a continuat, iar duminică au fost anunțați câștigătorii în cele cinci categorii:

  Rezultate finale – premii TIC clasa a IX-a

  Rezultate finale – premii TIC clasa a X-a

  Rezultate finale – premii TIC clasa a XI-a

  Rezultate finale – premii TIC clasa a XII-a

  Rezultate finale – premii C#

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.