duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cursuri gratuite în domeniul digitalizării şi TIC la Camera de Comerț

  de Special Arad | 18 octombrie 2022, 10:00 AM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în parteneriat cu Asociația Drumul spre Vest din județul Hunedoara, anunţă lansarea proiectului „Reducerea decalajului digital pentru angajaţii şi IMM din Regiunea Vest”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, POCU/860/3/12/143613.

  Valoarea totală a proiectului este 4.164.256,87 lei, din care 4.091.595,75 lei finanțat prin Programul Operational Capital Uman.

  Obiectivul general al proiectului este reducerea decalajului digital la nivelul angajaţilor IMM, prin dezvoltarea competențelor digitale şi din domeniul TIC pentru 308 angajați din Regiunea Vest, prin formare profesională, prin servicii de sprijin și instruire, respectiv prin furnizarea de instrumente, metode și practici inovative de elaborare și introducere a programelor de învățare la locul de muncă, care să sprijine direct cel puțin 36 de IMM din Regiunea Vest și implicit, angajații acestora.

  Cursuri gratuite de formare profesională

  Cei înscriși în proiect beneficiază, pe lângă serviciile de sprijin, şi de cursuri gratuite:

  •  Competențe Digitale de Utilizare a Tehnologiei Informației ca Instrument de Învățare și Cunoaștere

  •  Competenţe informatice

  •  Social Media și Customer Relationship Management (CRM)

  •  Cloud Computing

  •  Web Design

  •  Java

  Pe lângă competenţele digitale dobândite în cadrul cursurilor, participanţii vor fi capabili să adapteze şi să utilizeze tehnologiile în funcţie de activitatea specifică de la locul de muncă, să inoveze permanent, să se informeze şi să se perfecţioneze continuu în funcţie de evoluţiile acestor tehnologii.

  Pentru mai multe informații puteți contacta beneficiarul la sediul CCIA Arad, str. Cloşca, nr. 5, Arad sau la telefon 0730188291, email:[email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.