Garda de Mediu a interzis intrarea în țară a două TIR-uri cu îmbrăcăminte

  de Special Arad | 22 August 2022, 10:27 AM | Știri Arad

  0

  În cursul dimineții de 22 august, comisari ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Arad au interzis intrarea în țară a două automarfare care transportau deșeuri de textile și îmbrăcăminte, având cantități de 10,36 t și 14,52 t, provenite din Germania.
  Agenții economici din județele Bacău și Covasna cărora erau destinate deșeurile nu dețin instalații de valorificare la punctele de lucru din documentele însoțitoare traansporturilor așa cum este prevăzut în legislația specifică, explică Garda de Mediu Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.