joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Carla’s Dreams își dă masca jos! O face în noul clip

  de - | 12 mai 2017, 7:26 PM | Muzică

  0

  Solistul trupei Carla’s Dreams nu își mai ascunde chipul în spatele machiajului și apăre fără celebra mască în videoclipul piesei „Dragostea din Plic”, relatează One.ro.

  Succesul trupei Carla’s Dreams s-a datorat atât melodiilor care au prins la public, cât și misterului care s-a creat în jurul solistului, care apărea mereu deghizat la concerte, în videoclipuri sau la emisiuni.

  În toamna anului trecut, un tabloid din Rusia a dezvăluit identitatea solistului, după ce acesta l-a contrazis pe un prezentator de la un post de televiziune din Moscova. El i-a răspuns jurnalistului că au melodii și în limba română, nu în limba moldovenească.

  La acea vreme, jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla’s Dreams. Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația.

  În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.