miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Vești proaste pentru fanii Carla’s Dreams: solistul intenționează să demareze un alt proiect

  de Special Arad | 22 ianuarie 2022, 10:03 AM | Monden | Muzică

  0

  Carla’s Dreams există în industria muzicală din România de zece ani. Membrii trupei au lansat o nouă melodie, care a ajuns pe primul loc în preferințele ascultătorilor de pe Youtube. Invitat în platoul de la Radio Zu, solistul a dezvăluit care îi sunt planurile de viitor.

  De zece ani, cei de la Carla’s Dreams bucură publicul prin melodiile pe care le creează. Multe dintre cântecele lor au ajuns pe primul loc în topurile muzicale, iar formația are zeci de mii de fani, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

  Pentru a marca 10 ani de la înființare, formația a lansat o nouă melodie care, previzibil, a ajuns pe primul loc în trending-ul de pe Youtube. Deși se află la apogeul succesului, solistul a făcut o dezvăluire neașteptată în studioul de la Radio Zu.

  Solistul a dezvăluit că nu intenționează să meargă mai departe cu proiectul Carla’s Dreams și își dorește să se reinventeze în viitorul apropiat.

  Întrebat dacă formația va mai exista în peisajul muzical peste 10 ani, artistul a oferit un răspuns complex: „Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.