Vestul Sălbatic, adus în Art Cafe, printr-un concert Country cu Marian Filip

  de Raluca Medeleanu | 27 March 2015, 7:06 PM | Muzică | Știri Arad

  0

  După cum a spus și în interviul pe care l-a acordat pentru Special Arad, Marian Filip este un cântăreț de country din Oradea a căror piese, pe care le interepetează atât vocal cât și la chitară, reprezintă povestiri prin care își exprimă propriile trăiri, experiențe de viață, metaforizate.

  Joi seară, el a susținut un concert într-un cadru mai restrâns, în Art Cafe, la invitația pictorului Dan Merișca, concert în care, pe lângă creațiile sale proprii, a cântat și piese cunoscute din repertoriul internațional.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.