duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Deputatul PIS, pis, Pistru, cocoțat ilegal pe parcarea – evident – ilegală din fața Primăriei

  de Tudor Bogdan | 14 aprilie 2016, 6:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  10

  Știri Arad. Și-a făcut un obicei în a parca ilegal pe spațiile publice din centrul Aradului, dar nici că-i pasă. Despre cine vorbim? Despre deputatul PNL Eusebiu Pistru, cel care parchează pe unde nimerește de câte ori dă câte-o tură cu bolidul prin oraș.

  Surprins în urmă cu câteva săptămâni parcat – ilegal – pe trecerea de pietoni din fața localului Art Cafe, deputatul apropiat primarului Falcă, soțul incomba, incompe, ăăăăhh, incompatibilei Geanina, nu renunță la metehnele sale.

  Astăzi, bolidul său, un impozant Range Rover, stătea cocoțat pe pavelele din fața Palatului Administrativ fără ca cineva să-l deranjeze. Nici nu ar fi avut cum, că doar era la ședința de partid. Cel care ne-a trimis fotografia avea însă o întrebare, retorică evident: oare noi pălmașii, oamenii de rând, am fi primit amendă dacă ne lăsam mașinile – mult mai ieftine – în acel loc? Cu siguranță, răspundem noi.

  Se spune că nimeni nu-i proroc în țara lui, dar noi ne-am învățat că pentru unii legile sunt făcute doar ca să fie încălcate. Și, în cazul lor, fără penalizare.

  pistru 2 pistru

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Bine Mă! Se putea să nu se găsească unu să-i țină partea?

    Stimabile, tu nu vezi că asta nu a parcat pe „zona neutră”! E parcat pe contrasens pe calea de rulare la stânga.

    Dar el fiind ” cineva” ar trebui să fie fără prihană. Sau după tine nu contează! Doar să meargă duminica la adunare și îl ierți?

    Sau mergi pe varianta, ca dacă și alții parcau în zonă „ce el nare voie?”

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.