miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Valeriu Gheorghiță: 45% din personalul din Învățământ s-a vaccinat

  de Special Arad | 5 mai 2021, 8:09 AM | Educaţie | Naţional

  0

  45 % din personalul angajat în învățământ, adică aproape 154.000 de persoane, s-a vaccinat anti-Covid până în acest moment, spune coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță. Nu se știe însă câte cadre didactice s-au imunizat, pentru că datele includ și personalul auxiliar.

  Din acest punct de vedere, ideea reluării cursurilor cu elevii în clase, acolo unde profesorii sunt vaccinați, e greu de pus în practică în acest moment, este de părere medicul Valeriu Gheorghiță:

  ”Dacă ne-am uita, foarte probabil, la tipul personalului din învățământ vaccinat, foarte mulți dintre dascăli sunt deja vaccinați. Dar, în orice unitate de învățământ sunt și alte categorii profesionale, care nu se află la relația directă cu copiii. Tocmai de aceea trebuie făcută această analiză pentru a vedea câți dascăli, din toți cei existenți, sunt vaccinați. Și, sigur, și personalul auxiliar este foarte important. Însă, în ceea ce privește o decizie de organizare a activităților de învățământ, este cred mult prea devreme, nu se poate lua la acest moment o decizie”.

  Sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.