marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Daruri oferite din suflet, copiilor de la Centrul de zi, de către elevii Liceului cu Program Sportiv din Arad

  de Andrada Bobiș | 16 decembrie 2022, 3:56 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Se apropie cu pași repezi Sfintele Sărbători de iarnă, ceea ce înseamnă că urmează cea mai îndrăgită perioadă din an, în special pentru copii, mai ales dacă ne gândim la dimineața în care aceștia vor găsi sub brad cadourile lui Moș Crăciun.

  Crăciunul este perioada din an în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui, este momentul de reîntâlnire cu cei dragi, dar este și momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiași din jurul nostru. Știm cu toții că de Crăciun se întâmplă minuni, iar pentru unii de lângă noi, „miracolul sărbătorilor” înseamnă nu mai mult de un brad împodobit unde cei mici își doresc să găsească o jucărie mult visată”, ne transmite director Moțiu Alina, de la Liceul cu Program Sportiv Arad.

  În acest sens, elevii claselor IX-XII, împreună cu diriginții, au hotărât în urma desfășurării Târgului de Iarnă, prima ediție, să folosească banii adunați din vânzarea produselor pentru acțiunea caritabilă „Dăruind vei dobândi” , în cadrul parteneriatului încheiat cu DGASPC Arad, ceea ce înseamnă ca aceștia să ia locul lui Moș Crăciun și să le facă o bucurie copiilor de la Centrul de zi pentru copiii cu dizabilități.

  „Toți copiii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă, de un Crăciun fericit, iar acest lucru stă și în puterea noastră. Un simplu gest al nostru poate însemna pentru ei totul”,ne transmite d-na prof. Biț Lavinia, unul dintre coordonatorii parteneriatului .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.