Utilajele de la „Salubritate Deva” au început acțiunea de deszăpezire a Aradului

  de Special Arad | 13 ianuarie 2021, 11:10 AM | Știri Arad

  0

  imagini realizate de Primăria Arad

  În Arad a venit iarna, iar autoritățile locale asigură arădenii că mașinile de deszăpezire sunt la datorie, străzile fiind curățate încă dis de dimineață.
  Utilajele operatorului „Salubritate S.A. Deva” (firma care se ocupă din 2018 cu deszăpezirea și curățenia din orașul nostru) au ieșit la treabă încă de la ora 04:30.
  „S-a intervenit pentru acțiunea de dezăpezire în municipiul Arad. Am început cu arterele principale, poduri şi am continuat pe străzile din cartiere”, anunță Primăria Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.