UTA va juca cu spectatori ultima partidă de pe „Francisc Neuman” din actualul campionat

  de Lucian Dănilă | 13 mai 2021, 7:57 PM | Sport

  0

  Partida dintre UTA și Gaz Metan Mediaș, care se va disputa duminică la ora 14:00 pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad se va juca cu spectatori în tribună.

  Este primul meci pe care UTA îl va disputa cu spectatori de la startul pandemiei de coronavirus, ultima astfel de partidă fiind în Liga a II-a la data de 29 februarie 2020, atunci când UTA a trecut cu 3-0 de Ripensia.

  Conform declarațiilor președintelui Klaus Iohannis la evenimentele sportive disputate în aer liber din acest weekend tribunele arenelor pot fi umplute la 25% din capacitate. Momentan nu se cunosc condițiile de intrare la aceste meciuri, așteptându-se un act normativ în acest sens.

  Tocmai despre acest lucru ne-a vorbit conducătorul clubului UTA, Alexandru Meszar:

  „Pentru noi, ca număr, este perfect pentru că abonații ocupă aproximativ 25 % din capacitatea arenei. Nu putem vorbi însă despre cum se va intra la meciul cu Gaz Metan pentru că nu s-a dat o hotărâre oficială și nu se cunosc condițiile de intrare pe stadioane, dacă e voie vaccinat sau nevaccinat. Așteptăm să apară hotărârea, moment în care vom comunica și noi condițiile de intrare pe stadion”.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.