vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Arena Francisc Neuman cedează din toate încheieturile! „E o rușine”

  de Lucian Dănilă | 4 decembrie 2022, 7:45 PM | Sport | Topic special

  5

  S-au scris multe despre disfuncționalitățile de pe Arena Francisc Neuman. Încă de la inaugurarea sa, vestiarele echipelor au fost inundate. Au urmate alte episoade în care chiar antrenorul clubului dădea cu mătura pe la sala de conferință pentru că apa era peste glezne, atât în zona sălii, cât și pe holuri și în vestiare.

  Despre problema gazonului nici nu mai aducem vorba, pentru că Aradul s-a făcut din nou de râs după imaginile televizate de la partida – și așa de tristă amintire – cu Sepsi.

  Degivrarea nu funcționează, drenajul nici nu există, arena nu a fost închisă astfel că vântul bate precum pe câmp. La tribuna oficială, dintr-o eroare de proiectare, nu se pot deschide geamurile.

  arena 1

  Peste toate acestea, au apărut probleme și la Tribuna a II-a, Tribuna Gioni Broșovszki. „Eu si cei de lângă mine stăm cu picioarele în apă, iar afară nu plouă. E o țeavă spartă si nu se face nimic. Rușine! Doresc să se facă văzut cum arată. Am două abonamente acolo tribuna ll, rândul 10, locuri 2 și 3”, ne-a scris Ciprian, un suporter al echipei UTA.

  Inaugurată în urmă cu doi ani, arena pare deja una ieșită din uz, una „bătrână”, o construcție făcută de mântuială la care problemele apar aproape săptămânal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.