joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA, punct de aur! Vezi rezumatul VIDEO al jocului Chindia – UTA (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 21 aprilie 2016, 12:39 PM | Sport

  0

  UTA a plecat în urmă cu aproape o săptămână în Muntenia, acolo unde a avut două jocuri extrem de grele, la Mioveni, respectiv ieri la Târgoviște. „Vrem minim 4 puncte din cele două jocuri”, spunea „secundul” Cristian Todea înainte de plecarea spre Mioveni.

  Bătrâna Doamnă le-a obținut. A fost vorba și despre dăruirea jucătorilor, dar și despre noroc, dacă luăm în considerare faptul că UTA a marcat golul victoriei cu 2-1 la Mioveni în minutul 87 prin Manea, iar ieri la Târgoviște a marcat golul egalizator în minutul 88, printr-un șut de excepție al lui Burlă.

  Egalul din Cetatea Chindiei a adus un punct de aur pentru gruparea arădeană, un punct care o menține pe Bătrâna Doamnă la 3 puncte distanță de Chindia și posibilitatea de a egala, sâmbătă, pe Gaz Metan Mediaș în clasamentul din play-off-ul Seriei B2. Dar pentru asta UTA este obligată să învingă sâmbătă.

  CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL MECIULUI CHINDIA – UTA 1-1

  „Chindia este o echipă ce a avut parcurs bun. Am fost inteligenți și nu e întâmplător punctul smuls in extremis. La 0-0 a fost penalty clar la Curtuiuș, cu eliminare. Face parte din joc, dar a fost ca lumina zilei și mă frământă acest lucru, e inadmisibil. În fine, important e că am avut reacție și am revenit. Jocul a fost echilibrat, cu o tentă de dominare a gazdelor. Puteam face și 2-1, dar rămânem cu un punct care poate să fie mare peste câteva etape. Suntem la distanță de 3 puncte față de Târgoviște, iar sâmbătă ne așteaptă o adevărată finală. Sper să gestionăm cât mai bine orele, pentru că la noi așa se pune problema, avem trei meciuri în șase zile și timp mai puțin de refacere față de adversari. Sper să fim cât mai proaspeți în fața unei echipe cu parcurs fără cusur, ne dorim să câștigăm, n-am reușit până acum în acest campionat contra lor. Sper să avem și cât mai mulți suporteri, și ei merită să se bucure, sunt convins că vom da totul contra Mediașului”, a declarat ieri după meci Roland Nagy, antrenorul echipei UTA, declarație apărută pe site-ul oficial al grupării uta-arad.ro.

  „Echipa arată caracter și potențial. Sunt lucruri pozitive în aceste două deplasări, ne bucurăm pentru aceste 4 puncte, care ne obligă la mai mult. Îi mulțumim și lui Nicolae Dică, a fost omul care ne-a ajutat cu programul, terenul și refacerea. Ne concentrăm pe sâmbătă, sunt foarte preocupat de acest lucru. Vrem să câștigăm, băieții merită, au atitudine! Ne jucăm șansa – mare sau mică – o muncim până la sfârșit”, a încheiat antrenorul arădenilor.

  FOTO: uta-arad.ro

  UTA CLASAMENT

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.