UTA lui Marțian a fost zdrobită la Reșița!

  de Lucian Dănilă | 11 aprilie 2014, 5:30 PM | Sport

  0

  Plecată într-un amatorism demn de lumea a treia a fotbalului, UTA lui Marțian nu se putea întoarce decât cu o înfrângere la scor din Valea Domanului. Cu un pseudo-patron care nu a mai plătit nici măcar deplasarea echipei în fruntea grupării, UTA s-a făcut de râs și a deplasat doar 12 jucători, majoritatea copii, la Reșița.

  Mai mult, deplasarea – care s-a făcut în ziua jocului – și masa au fost plătite de tatăl unuia dintre copii! La așa condiții, așa rezultat… UTA a pierdut cu 4-0, un meci care și așa nu mai conta în clasament, după ce la pauză gazdele aveau avantaj de doar un gol. Pentru reșițeni au marcat Stoica, Vasile, Enciu și Mureșan, cele două echipe plecând pe drumuri diferite, gazdele urmând să joace în play-off, iar UTA lui Marțian vrea să se salveze de la retrogradare.

  Antrenorul Gherman a folosit mai mulți jucători de la grupa de juniori antrenată de Sandu Gaica, aceștia fiind singurii mulțumiți după acest joc pentru simplul fapt că și-au făcut debutul – unii – în liga secundă.

  Metalul – UTA 4-0

  Metalul: Zimmermann – R. Cristian, Cr. Apostol, I. Tătaru, Murgoci – Breşneni (Stefan), Enescu – Vasile, Ad. Stoica (Muresan), I. Szabo – Opriţa (Enciu).

  UTA: Horvat – Bocşa (Denut), Fl. Ardelean, Gornic, Oltean – Dan, (Macovei) Lazea, Popescu, Trabalka – Farcaş (M. Ardelean), A. Simion.

  Arbitri: Teodora Albon – la centru, Monica Rigo (ambele din Cluj) și Adrian Mărginean (Aiud) – asistenti.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.