vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Set cu Bekescsaba! UTA Old Boys a triumfat în Memorialul Legendelor și a făcut o ultimă fotografie pe stadionul UTA (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 16 septembrie 2014, 3:05 PM | Sport

  0

  Memorialul Legendelor este an de an un eveniment la care participă fostele glorii ale legendarei echipe UTA Arad. Anul acesta a fost aleasă ca adversară Elore Bekescsaba, după ce din anumite motive nu s-au putut prezenta cei de la Debrecen.

  Emoțiile s-au instalat din start, încă înainte de plecarea spre arena Șega, acolo unde s-a desfășurat jocul. Mai multe glorii utiste au marcat momentul și s-au fotografiat, pentru ultima dată, pe bătrâna arenă UTA – Francisc Neumann. Codru Grădinariu, team-managerul echipei UTA, chiar a venit cu ideea ca partida să se joace acolo, dar nu erau condiții…

  Astfel, s-a jucat pe sinteticul de pe Șega. A fost unul dintre motivele pentru care Gaica nu a intrat… Fostul fundaș acuză dureri la genunchi iar suprafețele tari nu îi convin. A mai fost una: „dacă veneau cei de la Debrecen poate jucam chiar și pe sintetic. Jucam o repriză, o repriză”, spune fundașul care a evoluat la ambele formații în cariera sa.

  Pe lângă numele din teren, au fost prezenți, ca spectatori, legendarii Gabi Biro, Mircea Axente, Christos Metskas, Gyuri Vaczi, Viorel Sima, Gyuri Czako, Mihai Țîrlea, Imi Hirmler, dar și fostul mare arbitru Ioan Igna, doctorul Dan Pîrvulescu, Marcel Vida, Ioan Pătrașcu și Pavel Neamțiu.

  Au lipsit Gigi Domide, care însă se resimte după problemele de sănătate pe care le-a avut, dar și Silviu Iorgulescu, cel care a apărat poarta echipei UTA iar apoi a fost antrenor la Bekescsaba.

  Partida a fost câștigată de UTA Old-Boys, scor 6-2 (3-1). Pentru arădeni au marcat Toderaș (de trei ori), Neluțu Ardelean (de două) și Adrian Mugurel Ungur. La Bekescsaba au evoluat și Vivi Vancea respectiv ex-polistul Vasile Ionuț (ambii componenți ai trupei maghiare în trecut).

  Pentru UTA Old Boys au jucat următorii: Szabo – Adolf, Nadiu, Codruț Grădinariu, Vânătoru, Novac, Adi Ungur, Gheorghe Lazăr, Neamțiu, Nicolae Mitu, Toderaș, Neluțu Ardelean, Gaie, Grad. Alături de Marcel Vida a arbitrat Gheorghe Petrișor. Indicațiile au fost date, la acest meci, de Mihai Țârlea, Sandu Gaica și Emerich Hirmler.

  IMG_9656

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.