luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA arată bine! Victorie în amicalul cu Luceafărul. Mâine pleacă în Slovenia

  de - | 14 iulie 2019, 2:59 PM | Sport

  0

  UTA s-a impus cu scorul de 2-1 în amicalul cu Luceafărul Oradea, joc disputat pe terenul formației bihorene. Angrenajul lui Gyuszi Balint a funcționat bine, ținând cont și de perioada de pregătire în care se află, iar suporterii arădeni deja trag speranțe la un sezon foarte bun.

  Golurile arădenilor au fost marcate de Tomozei în minutul 36 şi Amir Khalaila în minutul 48, în timp ce golul bihorenilor l-a reuşit Vasile Pop, din penalty, în minutul 55.

  Luceafărul a început cu Moga – Ciul, Yabre, Porumb, Băican – Mitrică, M. Parnău, Al. Negrean,V. Pop – D. Paraschiv şi V. Rusu. De partea cealaltă, UTA a început jocul cu: Iacob – Tomozei, Ilie, Șeroni, Deta – Isac, Lorenzi – Oroian, Miculescu, Bustea – Buhăcianu.

  „În prima jumătate de oră partida a fost echilibrată, cu cele două echipe împărțind inițiativa la construcție. UTA a avut o lovitură liberă de la 22 de metri executată de Bustea, dar portarul Moga a fost pe fază și a prins, în minutul 28. Totuşi, UTA a deschis scorul în minutul 36, când Buhăcianu a fost faultat în suprafața de pedeapsă, dar s-a lăsat avantaj, pentru că Tomozei a fost pe fază și a trimis în plasă din fața careului mic, cu latul”, scrie ebihoreanul.ro.

  În partea a doua, pe parcursul jocului, tehnicianul Cristian Lupuţ i-a mai trimis în teren şi pe: Iulian Anca Trip – Creţ, Drăgan, Core, Popa, Prejmarean, Dincă, Chirilă, C. Roşu, M. Balogh, Peter şi Luduşan. La rândul său, Laszlo Balint a abordat actul doi cu: Bolboașă – Ivan, Salka, Melinte, Stancu – Hrezdac, Vulturar – Bustea, Isac, Oroian – Khalaila.

  La prima atingere de balon, în repriza a doua, atacantul Amir Khalaila a înscris! Acesta a primit, în minutul 48, mingea la 20 de metri de poartă și a trimis plasat, la colțul lung pentru 2-0 în favoarea arădenilor.

  „Nu a trecut foarte mult timp însă şi, în minutul 55, bihorenii au revenit în joc. Aceasta, după ce un contact dintre arădeanul Vulturar și atacantul orădenilor V. Pop s-a soldat cu lovitură de pedeapsă, care a fost transformată de același Pop.

  Jocul bun al luceferilor a continuat apoi, iar, peste doar zece minute, în minutul 65, s-a consemnat o ocazie mare a gazdelor, când Prejmerean i-a furat mingea lui Melinte și a tras de la 9 metri, dar portarul oaspeţilor Bolboașă a avut un reflex fantastic și a scos”, a scris ebihoreanul.ro.

  De partea cealaltă, în minutul 71, Isac a luat o acțiune pe cont propriu, a ajuns în careu și a șutat de la 14 metri la colțul scurt, dar Anca-Trip, fostul portar al UTA-ei de acum trei ani, s-a întins și a respins de la rădăcina barei.

  Bihorenii au alergat apoi după egalare, terminând meciul în atac. Astfel, în al treilea minut de prelungiri, V. Pop a apărut periculos în fața suprafeței de poartă, dar șutul său a fost blocat de Melinte și, imediat, s-a fluierat finalul, meciul încheindu-se cu scorul de 2-1 pentru UTA.

  UTA pleacă mâine în cantonament în Slovenia.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.