marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA a pierdut la Oradea meciul amical cu Luceafărul!

  de Lucian Dănilă | 20 august 2015, 3:52 PM | Sport

  0

  „Bătrâna Doamnă” s-a întors înfrântă de la Oradea, acolo unde a jucat un meci test în compania formației Luceafărul, grupare antrenată de Zsolt Musznay.

  Atâta timp cât Roland Nagy a folosit garnitura mai apropiată de așa numita formație standard, UTA a condus ostilitățile și chiar a ratat mai multe ocazii prin Hlistei – de trei ori și prin Szekely. Eroul primei părți a fost portarul orădenilor Goia. Chindriș a fost eliminat în minutul 37 pentru o intervenție mai dură la un adversar.

  Golurile au fost marcate după pauză de Lukacs (49) din penalty și de Balla (71).

  Formații:

  Luceafărul: Goia – Drăgan, M. Popa, Ciuciu, Jude – Balea, Teședan, Țegle, Chiș – Zs Lukacs, Cigan. Au mai jucat: Tătar, R. Lukacs, Modan, Balla.

  UTA: Anca-Trip – Polgar, Manea, Filaret, Burlă – Sorian, Chindriș, Jorza, Hlistei – Szekely, Curtuiuș. Au mai jucat: Ghiunghiuș, Lazăr, Vlad, Tănase, Dobrean, Costin, Petre, Rus, Man

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.