UTA a cerut amânarea jocurilor cu Rapid și Concordia! FRF a fost de acord

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2019, 9:26 PM | Sport

  1

  În urmă cu câteva săptămâni, Universitatea Cluj avea doi jucători selecționați la loturile naționale U21 respectiv U19, iar regulamentul FRF le-a permis ardelenilor să ceară amânarea jocului cu UTA. FRF a fost de acord, conform regulamentului în vigoare.

  Clujenii se aflau într-o perioadă foarte nefastă, cu înfrângeri pe linie, și urma să joace cu UTA la Târgu Mureș, fără spectatori. Obținând amânarea, „U” va întâlni UTA pe Cluj Arena la data de 6 noiembrie, cu spectatori în tribune.

  Acum a venit rândul arădenilor să seară amânarea jocurilor. După partida de sâmbătă cu Daco-Getica, jucătorii David Miculescu și Damian Isac vor pleca la reunirea lotului național U19, lot antrenat de fostul tehncian al echipei UTA, Laurențiu Roșu. UTA profită astfel de noua regulă federală prin care poate cere amânarea jocului dacă doi dintre jucători sunt convocați sub „tricolor” și a cerut amânarea jocurilor cu Rapid (în deplasare) și cu Concordia Chiajna, pe teren propriu. Miculescu și Isac vor lipsi de la antrenamentele conduse de Gyuszi Balint timp de două săptămâni. Cei doi trebuie să se prezinte la lotul naţional U19 pe 1 octombrie, iar în zilele de 8, 11 şi 14 octombrie se vor juca meciurile cu Serbia, Spania şi Lituania din cadrul primei runde de calificare la turneul final din 2020, care va avea loc în Irlanda de Nord.

  Foto: David Miculescu a fost convocat de Laurențiu Roșu la lotul național U19

  UTA trebuia să joace cu Rapid în 5 octombrie, meci din etapa a 10-a, iar cu Chiajna, pe teren propriu, la data de 12 octombrie. Astfel, după partida cu Daco-Getica, UTA va susține următorul joc chiar pe terenul actualului lider din L2, Turris Turnu Măgurele.

  Această amânare aduce și unele probleme. UTA va avea un program infernal după revenirea la echipă a lui Miculescu și Isac. Conform regulamentului, toate meciurile amânate trebuie reprogramate până la data de 23 noiembrie, dată la care se încheie turul campionatului. Astfel, arădenii vor avea parte de mai multe jocuri la mijloc de săptămână.

  Până atunci, Balint și conducerea clubului gândesc un program pentru următoarele două săptămâni, nefiind exclus ca echipa să plece din oraș pentru a efectua o pregătire centralizată.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.