vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ryanair s-ar putea confrunta cu anulări în masă după ce i s-a cerut să reducă zborurile între orele 23:00 și 7.00

  de Special Arad | 6 august 2023, 1:52 PM | Internaţional

  0

  Ryanair s-ar confrunta cu ”anulări în masă” pe aeroportul din Dublin, de luna viitoare, dacă operatorul aeroportului va fi obligat să reducă zborurile zilnice între ora 11:00 pm şi 7 am, pentru a limita zgomotul, a declarat vineri CEO-ul companiei de transport aerian, Michael O’Leary, transmite Reuters, scrie News.ro.

  Autorităţii aeroportuare din Dublin (DAA) i s-a acordat miercuri un termen de şase săptămâni pentru a reduce numărul de ”zboruri de noapte” în timpul orelor menţionale la 65.

  DAA a a cerut consiliului local să suspende ordinul şi să evite întreruperea operaţiunilor de transport pentru pasageri şi marfă.

  „Va trebui să începem anularea zborurilor peste patru săptămâni. Primul val de plecări de dimineaţă… va trebui să avem anulări în masă ale multor zboruri”, a declarat șeful Ryanair, O’Leary, la postul Newstalk, cerând Guvernulului să intervină şi să restrângă perioada de restricţie între miezul nopţii şi 6 am.

  Facem precizarea că se vorbește despre anularea unor zboruri în străinătate, nu în România neapărat.

  Citește și: Scumpiri la Ryanair. Cu cât vor crește prețurile la bilete

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.