USR PLUS: Vaccinarea reprezintă singurul mod prin care această pandemie poate fi oprită

  de - | 14 aprilie 2021, 11:35 AM | Comunicate contra cost

  0

  Apar tot mai multe evidențe clare care demonstrează eficiența vaccinării populației. Cifrele furnizate în urma analizării impactului vaccinării asupra reducerii transimterii virusului ne arată că s-a prevenit decesul a zeci de mii de persoane.

  Vaccinarea unui număr mare de persoane în Israel a demonstrat că s-a redus în mod evident transmiterea virusului ajungându-se ca noile cazuri care apar să fie sub 200 de cazuri pe zi. Astfel viața normală pentru populația Israelului devine, încetul cu încetul, realitate.

  Un alt exemplu este Marea Britanie, unde Departamentul de Sănătate Publică a analizat impactul vaccinării în masă a populației relevând faptul că s-a prevenit decesul a peste 10.000 de persoane, iar estimările englezilor spun că 9.000 dintre aceste decese ar fi fost probabile la persoanele de peste 80 de ani.

  Așadar începem să avem date concrete referitoare la numărul de vieți salvate datorită vaccinurilor. Mai multe informații referitoare la vaccinarea în Anglia le puteți obține urmând linkul de aici
  https://news.sky.com/…/covid-19-vaccines-have-prevented…

  Îmi doresc să văd cât mai curând zâmbetele oamenilor, dar această dorință se va putea realiza doar dacă vom fi conștienți că trebuie să ne vaccinăm.
  Acum avem și cifrele care ne confirmă faptul că imunizarea în masă este soluția să scăpăm de acest virus pervers care de mai bine de un an de zile ne face viața amară.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.