USR Arad organizează dezbatere publică legată de canalul Mureșel

  de - | 6 noiembrie 2018, 12:42 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad vă invită joi, 08 noiembrie, să participați de la orele 17:00 la o dezbatere publică legată de situația canalului Mureșel din municipiul nostru: situația actuală, probleme, soluții.

  Mureșelul este în prezent o problemă a orașului, din cauza poluării cu dejecții menajere și a depozitării de gunoaie pe malurile sale. Ani la rând s-au promovat diverse proiecte și soluții, fără a se realiza nimic. Dorim să aflăm ce poate fi făcut, care este soluția, cât costă, etc. și de ce nu s-a întâmplat nimic până acum.

  Cristina Borhan, USR Arad: „Avem în canalul Mureșel o zonă deocamdată murdară și dezagreabilă: o problemă dar și o potențială soluție la nevoile Aradului. Vrem ca, ascultând părerea specialiștilor, a celor care locuiesc în apropiere și sunt afectați direct precum și a altora, să conturăm o soluție benefică pentru oraș.
  Îi invităm pe toți cei care sunt interesați de subiect sau doresc să își prezinte opinia, să participe la dezbatere. Cu cât vom auzi mai multe voci, cu atât o eventuală soluție va fi mai aproape de ceea ce are nevoie comunitatea. Vă așteptăm joi, de la 17:00, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.”


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.